Kans om te groeien

kans om te groeien

In elke les word je uitgedaagd om het beste van jezelf te geven.
Wat telt, is hoe jij vooruitgaat. We vergelijken daarom leerlingen nooit met elkaar en vermelden op onze rapporten geen klasgemiddelden.

hulp vragen is geen schande

Je kan niet in alles een krak zijn. Het is absoluut geen schande dat je voor sommige vakken extra hulp nodig hebt. Voor Nederlands, Frans en wiskunde heb je in het eerste jaar niet alleen vijf uur gewone les, je kan je basis voor deze vakken nóg sterker maken in de wekelijkse inhaalles.

De inhaallessen starten om 15.20 uur. Je kan er extra vragen stellen, toetsen voorbereiden, oefeningen maken om vaak voorkomende fouten te vermijden of gemiste lessen bijwerken. In het tweede jaar zijn er ook inhaallessen Engels.

studeren op jouw maat

Veel brains en/of wilskracht hebben is soms niet voldoende om goede resultaten te halen. Ook je studiemethode speelt een belangrijke rol.

Lukt het studeren niet zoals je zou willen, dan staat er een team leerkrachten paraat om je te helpen. We leren je plannen, schematiseren en organiseren, individueel of in groep.

Samen gaan we op zoek naar de studiemethode die het best bij jou past.

feedback om je te helpen

We geven je continu feedback: in de klas, op je toetsen, via Smartschool in je digitale puntenboek en op je rapport. Ook je ouders kunnen perfect mee volgen.

Als het nodig is, raden we je op je rapport gerichte hulpmiddelen aan om je voor een bepaald vak sterker te maken.